1. You entered the bathroom, as you are bathing, someone ask you “what are you doing”.
ANSWER: I’m frying fish.
2. You wake up in the morning you are going out a neighbour ask “you don wake”
ANSWER: No na my ghost be this.
3. A family friend put to bed and someone ask “was she pregnant?”
ANSWER: No she vomited an egg which later hatched.
4. You are in a queue at the ATM and
someone sees you and ask “what are you doing here?”
ANSWER: I’m waiting to vote for my favourite political party. nonsense.
5. You are going to church with a bible
someone ask you “Are you going to church?”
ANSWER: No I’m going to the shrine.
6. You are watching a football match and the scored a goal people are shouting someone ask “dey don score?”
ANSWER: No the referee just died.
7. You are coming out of the toilet someone sees you and ask “Are u coming from the toilet?”
ANSWER: No I’m coming from the market.
8. You are coming home wearing NYSC
uniform someone sees u and ask “you don graduate?”
ANSWER: No i just get admission for secondary school na the uniform be this. Rubbish!
.
Friends…I want to sleep, should I close my eyes?

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *